ΟΙΚΟΣΕΛΙΔΑ     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/PROGRAM
 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΠΡΙΑ 2007

Εκτύπωση Προγράμματος
Print Program

Ανοίγει στις 3 Σεπτεμβρίου 2007 τις πύλες του, το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, το Διεθνές Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ 2007, το οποίο συμπεριλαμβάνει συνολικά 16 διαφορετικές εκδηλώσεις από το χώρο της Μουσικής, του Χορού, της 'Oπερας και του Θεάτρου.


Το Φεστιβάλ για 16 συνεχή χρόνια φιλοξενεί καλλιτέχνες και συγκροτήματα διεθνούς εμβέλειας, πολυπρόσωπες παραγωγές με αυξημένες οικονομικές, τεχνικές και οργανωτικές απαιτήσεις. Στην μακρόχρονη αυτή πορεία του Φεστιβάλ παρουσιάστηκαν παραγωγές που άφησαν το στίγμα τους στη μνήμη του κοινού, στο οποίο πρόσφεραν πνευματική και ψυχική τέρψη και καλλιέργεια. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ όπως και κάθε χρόνο θα δοεθούν σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου από τις 3 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου.

Όπως τόνισε και ο Υπουργός Παiδεiας και Πολιτισμού κ. Άκης Κλεάνθους, τα ΚΥΠΡΙΑ 2007 αποτελούν τη σημαντικότερη καλλιτεχνική διοργάνωση που αφορά στο χώρο των παραστατικών τεχνών στην Κύπρο και το επίπεδο των σχημάτων που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στο είναι ιδιαίτερα υψηλό κάτι που αποτέλετε κριτήριο επιλογής τους. 

Υπηρεσίες Διαδικτύου | Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού 2007